Дядото на Лион е гордостта на нашето семейство. Пътища на победата - Семейството ни е голямо и приятелско. Мамо, татко, брат, чичо, леля, братовчеди и втори братовчеди и сестри, племенници ... И най-уважаваните в нашето семейство - един сладък вид дядо Leon, Леонид аса. Пишех за моя любим дядо преди около 10 години:

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Как да купя апартамент евтино: закупуване на жилище при преференциални условия. ипотека - Съдържание: През 2014 г. в рамките на държавната програма "Жилища за руското семейство" започна строителството на нови сгради от икономическа класа в районите на Русия. До 2017 г. програмата трябва да бъде построена на 25 милиона квадратни метра. м на ниски разходи жилища, които могат да бъдат закупени за ваша сметка, и така с регистрацията на ипотека. Програмата ще помогне за подобряване на условията на живот на тези, които работят и имат доходи, но не е достатъчно да купуват жилища на обикновени, това е търговски ...

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Защо злите хора живеят по-дълго. Практическа психология - Съдържание: Човек, който от време на време виждаме зло, може да бъде в по-добър контакт с чувствата си, отколкото някой, който винаги е приятно и мил към всички. Най-вероятно последният просто запазва гнева си, не го осъзнава - и всичко може да завърши за съжаление както за него, така и за другите. Как да се научим да се справяме с гнева си?

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Управление на времето за ученика: седмичен график. Чаши и секции - Съдържание: Друг глава от книгата на детски управление на времето е за това как семейството Zabyvakinyh предположил график за седмицата - различно обучение и уроци студент Fedi има голяма изненада за дома му. Образец на графика, който могат да се възползват от вашите деца в групи и секции, е приложен.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


8 пъзела за обучение на памет: възрастни и деца. Игри за развитие и обучение на памет и внимание - Съдържание: Често се оплакваме от лоша памет - и неговата, особено при децата. Специалистите са единодушни: развитието на паметта трябва да бъде просто ангажирано. За да направим нещата по-забавни, избрахме 8 пъзела от новата книга, която цели да подобри паметта. Надяваме се, че тези игри ще освежат вашето семейство за отдих.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


500 ккал - колко храна? Бърза диета: меню за разтоварване на дни. Бързо хранене - Съдържание: Една диета, в която можете бързо да отслабнете, докато не правите специално меню за всеки ден и по-голямата част от времето ядете както обикновено - звучи съблазнително? Така се проектира Fast Diet 5: 2 - само два дни в седмицата трябва да се извършва разтоварване. Какво можете да ядете за 500 или 600 kcal? Как изглежда денят ви на диета? В дни извън менюто трябва да има протеини или въглехидрати? ...

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Звезди в бански костюми. Красива бански костюм-2015: снимка. гардероб - Колко трудно е да изберете бански костюм, който разкрива какво е необходимо и покрива това, което не е необходимо. През този сезон на гребена на вълната все още са бикини модели, към които знаменитостите добавят неочаквани аксесоари: течащи златни вериги, дълги панделки, фантазия опашки. Нека видим кои бански са модерни през лятото на 2015 г.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Реновиране на апартаменти - бързо: 5 решения за спестяване на време. ремонт - Съдържание: В живота често се случват ситуации, при които ремонтът трябва да се извършва много бързо. Например, ако имате само 4 седмици стандартно разрешение за преместване в нов апартамент и неговата организация. Тази задача може да изглежда невъзможна, но не се отчайвайте. Ремонтите за един месец са реални, а не само "козметични".

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Рак: живот след лечението. Диета, упражнения, лекарства. За болестта - Съдържание: "Всичко идва към своя край - и доброто и лошото зад операция, лъчетерапия, химиотерапия започва да расте коса, не е толкова замаян и се гади сутрин тялото тихо възстановява ..." - така започва Александър Myasnikov в новата си книга за Глава за лечение на рак на живота след операцията. Колко години живот след раковото лечение можете да очаквате? Мога ли да подобря прогнозата си с диета, активен образ ...

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Хранене на дете от 1 до 2 години: как да не се превърне в игра. Стол за хранене на дете - Съдържание: В много семейства, в които има деца на възраст под една или две години, храненето да стане болезнено професия, ако не е истинска катастрофа - навсякъде е пълна каша и мръсотия. Тези родители, които не знаят как да се справят с децата по време на храненето, идват при мен с въпроси за нарастващата независимост на децата и по-близо до две години - упоритост.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Хиалуронова киселина: кога да започнем. Кремове или инжекции? Инжектиране на хиалуронова киселина - Съдържание: На каква възраст трябва да започнете да използвате анти-стареене кремове? Когато са оправдани мощни процедури - инжекции от хиалуронова киселина и ботокс, пилинг и мезотерапия? Как експертите съветват да подхранват и овлажняват кожата, за да издържат на промените, свързани с възрастта? Американска журналистка, която е живяла дълго време във Франция, интервюира водещи френски дерматолози и изпробва препоръките си за себе си.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Когато синът ми отиде на сватбата след 6 месеца. Дете до една година (личен опит) - Моето бебе е на шест месеца! Дали това е много или малко? От една страна, детето се нуждае от постоянна грижа за родителите. От друга страна, това е малък човек. Той флиртува с момичетата ми, знае как да манипулира майка си малко (където без това!) И вече е любопитен за всичко. Опакова ли пакетът, маслото се подсвирва в тигана или мама прави фалшив "ххххххххххххххххххх" - тогава веднага любопитни очи гледат: какво е станало интересното?

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Костюм за Хелоуин - със собствените си ръце: шапка с папиева маска и дъждобран. Шапка и дъждобран за карнавал на Хелоуин - Съдържание: В САЩ Хелоуин се празнува от малки до големи (идеите за костюми от Хелоуин потвърждават това), докато в Русия този празник е по-млад. Но в случай, че злото е стигнало до детската градина или ако планирате дома на Хелоуин с деца и приятели, ще ви кажем как да направите сами карнавален костюм. Такъв костюм за Хелоуин (или може би за Нова година?) Ще отговарят както на момичето, така и на момчето, и най-важното - ще позволи дори на децата ...

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Избрах януари. Как предположих датата на раждането ми. Истории за бременността - PDR имах на 1-2 февруари. Но гинекологът от женската консултация настояваше, че отивам в болницата на 16 януари, мотивирайки я с факта, че с планираната секцио цезарово се налага да лежиш предварително, някъде на 38-та седмица. На предпоследното посещение при консултациите на жените тя ми каза: "Жените обикновено изпитват колко от тях се нуждаят, за да раждат. Какво чувствате? ". Честно казано, това е първият път в живота ми, който съм чувал и е бил на загуба. Не чувствах нищо и нямах предчувствие.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Ягоди през пролетта и началото на лятото: растат като в гората. Засаждане и отглеждане на ягоди - Съдържание: Силни студове без сняг през есента, малък сняг през зимата и рано, но студена пролет добави към опита на градинари. Как е ягодата, е замръзнало? И можеш ли да направиш нещо, за да предпазиш леглото от ягоди от замръзване в бъдеще и да увеличиш добива? И най-важното - колко по-малко да се грижи за засаждане ягоди?

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Защо да създадем семейство и близки отношения? 8 причини. Значението на семейните отношения през 2017 г. - Може би все още не знаете за това, но науката е доказала, че взаимоотношенията с хората се оказаха най-важният източник на удовлетворение от живота, независимо от възрастта и културните традиции. Когато можем да споделяме опита си със семейството и приятелите, отчаянието отстъпва и ние сме в състояние да видим нови хоризонти. Ще опишем как семейните отношения и приятелството са в състояние да издържат на депресия, наркомании и други житейски трудности.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Пиеса от баба на Лиза и дискотека за съседи. продукция - Бабата на Лиза дойде да ни посети. И нашата баба е необичайна, това е златно! Така че кажи на моите деца, те са на 14 и 16 години. Питате защо златото? Защото баба на децата ми, т.е. съпругът на съпруга ми, обича, обича много неща и се забавлява като младостта.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Пътуване с детето с кола и самолет. Какво да предвидим? На почивка с дете - Съдържание: Малките деца не се нуждаят от почивка през лятото като възрастни да го разберат - но всяка година много бебета пътува с кола, а в самолета за техните родители се радваха толкова, колкото е възможно, за почивка на морето. Ако сте млади родители (или начинаещите туристи), тези съвети ще ви помогнат да събере багажа си и по-лесно да оцелеят пътуване или полет с дете.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Тениски с авторски печат: как да превеждате картинката на дете на кърпа. акцидентен - Съдържание: Детските рисунки се докосват, но са краткотрайни. Какво ще стане, ако прехвърля тази снимка в тениска? Малкият художник ще може да носи нещо, на което е поставил ръка и творческо вдъхновение.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski


Тъй като бяхме поставени на 14 квадрата. м. - Добре обмислен интериор и минимум неща. Интериорен дизайн - Желанието за уют се роди с мен; засилен живот в общ апартамент; апотеозата беше преместването в отделен апартамент (тогава бях на 14 години). Но за да реализирам уютните дизайнерски идеи, активно станах след създаването на собственото си семейство и раждането на моя син.

Дата На Публикуване: 2017-12-01
Автор: Leon Kowalski