Слънце в Козирог, Асцендент в Водолей


Помислете какви са характеристиките на отделния индивид, Слънцето в Козирог, Възходящия в Водолей. Личност - променлива; жизненото ядро ​​е странно. Тези хора действат доста необичайно, за да постигнат своята цел. Техният системен начин е вдъхновен от интуицията.

Характеристики на хората, които имат Слънцето в Козирог, Възходящ в Водолей

Те виждат нови пътеки, но рядко влизат. Те отделят време да тестват и ако пътят наистина обещае да съкрати, те го следват. Има нови идеи и стари изпитани рецепти. Новото е щателно проверено и тъй като те му дават необходимото време и не са позволени да бъдат коригирани - в крайна сметка времето е спасено.

Това е тайната на този герой. Изглежда на хората около тях, че се движат напред с дрънчалки, но не виждат систематичен напредък. Нищо, което идва пред тях, не е отхвърлено, но нищо не се предприема бързо и противоречиво. Фантастиците на новия пробиват зъбите си срещу тях, истинските изобретатели ще дойдат тук в най-добрите ръце, техните патенти, след проверка ще получат правилна оценка.

Тяхната среда постоянно се променя. Когато купувате кола, те обмислят всички новости, но купуват надежден тестван модел. Въпреки това, те вече търсят нов тип, за да го купят за четири години, когато ще бъдат тествани от други.

Така че те никога не се отказват от земя, а на балкона си растат местни цветя, въпреки че те обичат и екзотични. Те също така отглеждат деца според установените изпитани правила, въпреки че те развълнувателно обсъждат нови методи на възпитание, - ще бъдат полезни за внуците.

Подобни Записи: