Място на строителството на къщата от Фън Шуй


Почти всички Фън Шуй експертите са съгласни, че идеалната строителната площадка на дома на Фън Шуй е защитна форма на "кръстокуполна" на хълма, която също се нарича "драконът охрана перлата" или "майка прегръща дете." Тази форма осигурява правилното място около къщата четири мощни животински символи - сухопътни войски: зелен дракон, бял тигър, черен и червен костенурка Финикс. Земята и къщата трябва да се намира на южната фасада и отзад те трябва да се защитят най-високата планина (черен костенурка). След това в дясно, от западната страна на къщата ще защитава свиреп бял тигър, а в ляво, на изток - зеления дракон (страничен дракон трябва да бъде малко над страничната тигър). Най-ниската част на дома и земя - фасада с южно изложение - тази страна на червен феникс, един вид "пейка", стои в краката на "стол".

Място на строителството на къщата от Фън Шуй. Костенурка, тигър и дракон абсорбира и излъчва своя собствена чи и чи да вземете благоприятно преминаване през Финикс. В идеалния случай, къщата трябва да се намира в средата на планините на черни костенурки (т.е., не е твърде висока и не твърде ниски) и погледнете през впечатляващо, царствен вид Финикс.

Ако идеалното място за построяване на къща не е налице, свържете се с геомастъра. Той ще определи какво трябва да се направи, за да се балансират всички земни сили, за да се постигне хармония и спокойствие.

Подобни Записи: