Мама, татко и три деца: с кола - в Русия и Гърция. Почивка в европейската част на Русия


Съдържание:

Заедно заедно се разхожда из района на страната ни, а не само. В нашето семейство, три деца, почетен статус на много деца, които получихме наскоро - и семейството ни стана пълно, приятелско и още по-забавно. Нашето хоби е на път. Щом имаме възможност и няколко почивни дни, влезем в колата и караме.

Питате: "Къде можете да отидете с три деца?". Свикнал съм с този въпрос. Постоянно попитах приятелите си и приятелите си. Много хора казват: "О, не мога да сляза с моя в магазина, но можете да преодолеете с тях 1000 километра и да кажете, че имахме добра почивка." Как да го направим? Ето няколко правила за семейното пътуване.

Тези, които стават рано, Бог дава. В кой час пътуваш

Ние винаги живеем под такова мото, а след като сме вдигнали деца 4-5 сутринта и ги влачихме в колата, ние сме изправени по някакъв начин. Карта за ръка, навигаторът е конфигурирана, всички джаджи таксуват, термос и пакети с храна готова, раници с увеселителни и развлекателни събира торби с дрехи за всички поводи също. Ура, ние сме на път.

Винаги пазете носа си във вятъра. Как да мисля за маршрута

На пътя има различни ситуации, понякога просто неприятни, понякога катастрофални. Но най-важното е отношението. Когато чета прегледи на пътници за хотели и държави, аз не обръщам внимание на онези, които обичат да снимат паяк в банята, издраскан изход или издухана крушка. Така че искам да кажа: "Хората са добри, основното е духът!".

Започнахме пътуванията си, когато се появи първото дете, но като повечето майки не бях морално ум. Веднага щом синът ми започна да тича, аз бях готов да изляза от колата. Първото пътуване до Псков се помни с ужас: съпругът ми трябваше да излезе в нощта и да си почине по време на шофиране, ако само детето не крещеше. Но сега го правим по различен начин. Ставайки рано, съпругът ми и аз на практика имаме достатъчно сън, а не да спим още, дава термо чаша с кафе. Но децата съвсем безопасно спят в седалките на автомобила до 9-10 ч. И - вола - наполовина назад.

И вие не трябва да измисляте нереалистични маршрути. Когато отидохме в Голямата Ustyug, мъжът извика, че преодолява по целия път напълно за един ден. На което казах "не" и резервирах хотел в Вологда - и влязъл правилно. Тъй като вече след 8 часа пътуват първия съпруг на отказах ... Така мислят по маршрути със спирки, е по-лесно за всички.

Заедно заедно да се разхождате - или да отидете. Тогава да вземеш децата в колата

В колата ни никога не сме отегчени, в курса има милион игри от главата. Ако детето е по-голямо, можете да играете на игра на думи с определена буква в града, на марката автомобили, хранителни, негодни за консумация, обучение на различни стихотворения и пеят песни. Когато пътувате до Дядо Коледа, сме научили по начина, по който стиховете, които ще му кажат. Най-весело беше, когато аплодирахме - децата го обичат. Силното пеене на всичките ви любими песни също е много забавно! И ние обичаме да решаваме загадки и да измисляме истории.

Винаги се възприема, за да развесели новата аудио фея, и, разбира се, моят любим анимационен филм на телефона или таблета си. И все пак, благодарение на музиката и разговорите книги, които пеят песни, чете поезия, - непрекъснато управлява самостоятелно. Големи играчки, които никога не вземам с мен, съвсем достатъчно малки машини или влакове.

На пътя се случи и непреодолима сила. Какво трябва да направя? Не губете сърцето, винаги има изход. Описани - Промяна дрехи, болен - аптечка и отношение, най-важните лични разправии - тук помага на баща или плачат: "Кой ще падне."

Може да попитате: "Какво 3-5 годишни деца заинтересовани да гледам в този или онзи град?". Да, всичко е интересно! Акцентът трябва да се направи за разходки и паркове, музеи, или намаляване на количеството на добавената дете тема.

С кола с три деца: Pskov, Priozersk, Viborg, Петербург

Тази година ние направихме първата ни дълго пътуване с три деца, дъщеря на обиколката бе 3-месечна възраст. Според плана е да се стигне от Псков да Приозерск, от там до метеора стигнем до Валаам, по пътя обратно да нощуват и да се разходят в Виборг, а след това се премества в Санкт Петербург, Pavlovsk, и след това обратно към баба си в Псков.

Оставяйки се в 3 часа, побързахме да пресечем пътя до Priozersk, за да пристигнем до 10 сутринта на док - където метеорът летеше към Валаам. Пристигайки в Priozersk, хващайки децата в ръка и обещаващи, че сега плават на високоскоростен кораб, се втурнахме към кея. Да, как всички места са боядисани дълго време.

Е, ние не сме едно да се откажем. След като покрихме целия кей и най-важното, без да ни окачим носа, намерихме един вид човек, който каза, че ще направи всичко, за да утрем се качихме на кораба. А ние, след малко надхвърляне на плановете, се втурнахме към Виборг, където чакахме хотела и нов интересен град. О, каква природа на пътя, гледка.

Пристигнаха, уморени, спяха, изядоха, че Бог е изпратил или че мама има в навечерието. (И най-скъпата храна по пътя - това са котлети, домати с краставици, палачинки, чай и шоколадови бонбони.) И се втурнаха да проверят квартала. Качи се на висока кула, зарадва се, измери бронята си и падна под дъждовния въздух. По-нататък градът погледнахме от прозореца на колата и изкопахме сладолед. Е, това е почти автобусна обиколка. Вземете водач и се вози из града, отворете прозореца и погледнете.

Но най-накрая дъждът свърши, което означава, че е започнал времето за проверка на нервите на майка ми. "Локви - и-и!" - с вик децата се втурнаха към първия. Отначало изкрещя, заплаши, изруга, а след това хвърли това нещо, и да се даде на разходка по крайбрежната алея, тишината, аромата на зелена след дъжда и най-щастливият мопс, гребане в локва. Общо: нервите са непокътнати, нещата са влажни към страхливите, децата и родителите са щастливи.

Чаена лъжичка катран се превърна в местен DPSniki, който, виждайки числата край Москва, започна просто да ни вдига пари. Основното нещо в тази ситуация е да не се паникьосваме, но паниката започна, след като ни казаха с честни очи: "Лишаване от права". Тук тежката артилерия влезе в действие: крещящата малка жена грабне ръцете си и започна да се разхожда около него с машината. Никакви нерви не могат да издържат. Представители на властите се предадоха, след като написаха най-минималната санкция за издухана крушка над номера на колата.

На сутринта чакахме за ранно напускане и Priozersk. Мислено, момчетата вече плавали на кораба, но не беше там. Един любезен човек е записал само възрастни, но няма деца. Добре, мисля, не е съдба, но болят и страдащи деца докоснат всяко сърце - и капитанът предал, той е дори забранено да носят люлка на борда на метеор.

Утре, тук сме на Валаам. Какво мога да кажа: няма нищо общо за децата, но те са енергични момчета, намират работа. Кой каза, че хвърлянето на камъчета, камъни и калдъръмени камъни в Ладога е скучно? Това е много забавно. Момчетата се разделиха напълно. Забавни бяха всичко - и те, ние и другите пътници, поклонници и министри.

Вечерта Петър и роднините ни чакаха, които нямат внуци, а децата израснаха. Е, кой е виновен, че синовете ни трябваше да се затвори в стаята, поради лай безкрайно, и привлече огромен куче? Така че кравата се превърна в гъсеница, къщата е построена от книгите, добре, като цяло играеха както обикновено. Тези, които имат малки деца, те щяха дори не трепна, но обидени роднини казаха, че "Кравата се превърна в гъсеница."

Павловск - чудесно място за семейни разходки, просто трябва да дадете на децата волята. Докато те се завтече около горските пътеки и гонеха катеричките на, ние спокойно тръгна със съпруга си и да се докоснат техните лудории.

Нашият "опит"

Пътувахме хиляди километри около Русия, посетихме най-близките градове Предградия в Москва Такива като Коломна, Волоколамск и околностите, живеехме в палатка на брега на язовира Verhneyauzskogo.

Имаме пътуване до Владимир, Суздал, Боголюбово, Сергиев-Посад, Нов Йерусалим. Ние се качи на по-далечни градове на Русия: Вологда, Велики Устюг, Псков, Pechora Изборск, Pavlovsk, Санкт Петербург, Виборг, Валаам Yaropolets, Къшин, Калязин, Углич, Myshkin.

И ние също превърнахме любимата ни Гърция Посещава се от кола Солун, Great Метеора, планината Олимп, Вергина, Гърция Манастири, плуваха около Атон, посети Атина, Древна Олимпия, Месина, Корони, colifor мс, Неа Фокея, Кос, на островите Родос и Патмос, и ние сме готови да се вози навсякъде и винаги. Заедно весело да ходи или карам - ако имате добро настроение, жажда за знания, открития, и сърцето ми е изпълнено с любов!

Подобни Записи: